Angajati

POLITICA DE RESURSE UMANE

In strategia  ARCELORMITTAL TUBULAR PRODUCTS ROMAN,resursele umane ca forta principala de productie, reprezinta pivotul realizarii politicii si obiectivelor sale. Astfel, pe lânga promovarea unui mediu de lucru sigur si sanatos, societatea sustine si încurajeaza eforturile si aspiratiile salariatilor pentru dezvoltarea întregului lor potential, lucrul în echipa bazat pe încredere reciproca precum si stimularea initiativei si implicarii personale.

Promovarea un sistem de recompensare a valorilor care sa motiveze angajatii talentati reprezinta un stil de viata prin care societatea doreste sa atraga oameni de calitate, talentati, disciplinati si responsabili.

Pentru implementarea acestor principii, ARCELORMITTAL TUBULAR PRODUCTS ROMAN,  a stabilit o strategie de resurse umane ce prevede:

   - dezvoltarea performantei – prin încurajarea personalului cu aspiratii si potential, în vederea perfectionarii profesionale si a cresterii competentei în productie; 

   - asumarea responsabilitatii la toate nivelele, prin asigurarea unui management de calitate, contribuind la realizarea performantelor organizatorice; 

   - recunoasterea valorilor - prin instituirea unui sistem propriu de promovare a personalului cu potential, de performare la standardele de competitivitate cerute atât de mediul concurential extern, dar orientat cu prioritate pe selectia interna; 

   -identificarea de resurse umane externe care pot fi atrase pentru îmbunatatirea tabloului ocupational de specialitate si a nivelului de pregatire profesionala;

   - cresterea nivelului de competenta profesionala, orientata catre client si grija pentru sanatatea populatiei si mediu;

   - obtinerea unei repartitii echilibrate a resurselor umane pe aria de vânzare a operatorului, functie de specificul si ponderea activitatilor desfasurate pe fiecare zona specifica. 

Datorita onestitatii si integritatii în practicile de afaceri, ArcelorMittal are o buna reputatie, iar în diferite moduri, noi suntem cei de care depind aceste lucruri.

Astfel, se asteapta ca fiecare dintre noi sa adopte o maniera dreapta iar gestionarea resurselor umane presupune stabilirea necesitatilor de formare menite sa implementeze si sa mentina sistemul de management al calitatii si securitatii si sanatatii în munca.

În vederea realizarii produselor tubulare sub licenta, API, TUV, GL, IBR, DMV, PED precum si a cresterii satisfactiei clientului, personalul care efectueaza activitati ce influenteaza conformitatea cu cerintele referitoare la produs trebuie sa fie competent, motiv pentru care s-au stabilit pentru toti angajatii societatii necesitati de formare - instruire, calificare, perfectionare si autorizare.

Aceste programe sunt structurate pe fiecare categorie de personal, functie de calificarea fiecaruia si sunt organizate de firme renumite precum Lloyd’s Register România si TUV Rheinland România si de unele institutii de stat : CNCAN, ISCIR, ANRE, CENAFER, ARR etc.

ARCELORMITTAL TUBULAR PRODUCTS ROMAN,  fiind una din cele mai mari societati comerciale din România, având o capacitate economico-financiara de mare anvengura, sustine si ofera un mediu corect de selectie si angajare, precum si oportunitati de dezvoltare profesionala si a relatiilor inter umane.