Despre noi

ArcelorMittal - filosofia noastra

 

Filozofie

Stim că poziţia noastră pe piaţa oţelului atrage repsonsabilităţi unice. Ne asumăm angajamentul de a seta standarde recunoscute la nivel global, croite pe tiparul cerinţelor viitoarelor generaţii.

Telul nostru este să oferim acel leadership care va transforma industria produselor tubulare de oţel. Avem o viziune clară asupra viitorului, ancorată într-un set corent de valori : sustenabilitate, calitate și leadership. Bazându-ne pe aceste repere, ne propunem să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor dumneavoastră.

Sustenabilitate

Trasăm evoluţia oţelului tubular pentru a asigura cel mai bun viitor pentru industrie și generaţiile viitoare.  Angajamentul nostru îi cuprinde și pe oamenii în care investim, comunităţile pe care le sprijinim și lumea în care ne desfășurăm operaţiunile. Această abordare pe termen lung ocupă un loc central în filozofia noastră de afaceri.

 

Calitate

Divizia de Produse Tubulare ArcelorMittal deţine aprobări, certificări și licenţe emise de cele mai importante autorităţi naţionale și internaţionale, clienţi și organizaţii terţe. Lucrând aproape de clienţii noștri, ne asigurăm că produsele noastre îndeplinesc toate cerinţele specifice solicitate de aceștia. Impărtășirea celor mai bune practice și a expertizei tehnice în cadrul Grupului ArcelorMittal ne ajută să implementăm cele mai noi evoluţii de pe piaţă și să oferim clienţilor noștri soluţii competitive.

 

Leadership

Avem spirit vizionar și creăm oportunităţi în fiecare zi. Acest simţ de antreprenoriat ne-a adus în vârful industriei produselor tubulare. Ne concentrăm pe ce facem cel mai bine și anume să combinăm punctele forte ale unităţilor noastre din toată lumea și să ne extindem pe pieţele individuale, creând noi oportunităţi pe tot globul, dezvoltându-ne în același timp paleta de produse pentru a satisface cerinţele clienţilor.

În această manieră, Divizia de Produse Tubulare ArcelorMittal s-a remarcat drept un jucător esenţial în această industrie. Impreună clădim o afacere cu adevărat modernă, eficientă și avansată din punct de vedere tehnic. Mulţumită angajamentului oamenilor noșţri din toată lumea, a reţelei integrate de unităţi și a centrelor de cercetare și dezvoltare, Divizia de Produse Tubulare ArcelorMittal satisface cerinţele clienţilor într-un mod eficien, oferind calitate și produse cu performanţă de top într-un mediu din ce în ce mai complex.