Abordarea noastra


Asumarea responsabilitatii pentru "transformarea mâine"


ArcelorMittal va transforma ziua de mâine prin:

Investiind în oamenii nostri

Facând fiecare persoana care lucreaza în ArcelorMittal sa se simta apreciata.

Producerea unui otel mai sigur si mai durabil

Folosind experienta noastra din domeniul otelului pentru a dezvolta procese mai curate si produse mai ecologice.

Îmbogatind comunitatile noastre

Prezenta noastra joaca un rol important în toate comunitatile în care ne desfasuram activitatea.

Acestea vor fi sustinute printr-o conducere transparenta.  

Investiind în oamenii nostri

Oamenii nostri sunt lideri care ne ajuta în transformarea zilei de mâine. Avem nevoie de ideile lor si ne bazam pe munca si devotamentul lor. Îi tratam cu demnitate si respect, investiind în dezvoltarea lor si oferindu-le un mediu de lucru sigur si sanatos.

Producerea unui otel mai sigur si mai durabil

Lucram la tehnologii inovatoare pentru a redefini procesele productiei de otel si pentru a contribui la solutii pentru provocarea aparuta la nivel mondial, cea a schimbarilor climatice. Eforturile noastre sunt axate pe îmbunatatirea continua a performantelor de mediu, pe o munca cât mai eficienta, pe dezvoltarea unor procese noi si durabile, si pe colaborarea cu alte companii si institutii pentru a-i ajuta sa-si îndeplineasca obiectivele de mediu.


Îmbogatind comunitatile noastre

Prezenta noastra joaca un rol important în toate comunitatile în care ne desfasuram activitatea. Contribuim prin atentia acordata nevoilor si prioritatilor locale, comunicând într-un mod deschis, direct si având un parteneriat activ cu organizatiile locale.


Conducere transparenta

Vom face pasii necesari pentru a întelege impactul real, pentru a prevedea consecintele viitoare, si pentru a gestiona riscurile aparute în totalitatea operatiunilor desfasurate de catre noi. Ne vom lua angajamentul semnificativ fata de persoanele cheie - angajati, clienti, furnizori, actionari - si vom raspunde într-o maniera transparenta.

Acesti patru piloni pun bazele  strategiei noastre de responsabilitate corporativa.  O strategie care ne va ajuta sa ne îndreptam spre obtinerea titlului de Cea Mai Admirata Companie din Lume – o pozitie pe care speram sa o putem sustine pentru un timp îndelungat.

Cu toate acestea, avem un drum lung de parcurs cu multe obstacole de depasit, dar tinând cont de energia si entuziasmul caracteristic acestei companii, suntem încrezatori ca putem sa realizam acest lucru cu participarea fiecarui angajat din cei 320.000 ai ArcelorMittal – de la cei din salile de sedinte la cei din atelier. Împreuna ne vom asuma responsabilitatea pentru transformarea zilei de mâine.